Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ: ΠΕΡΙ...ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Πρόκειται για απλές κατασκευές, 
φτιαγμένες από τα παιδιά που δεν έχουν 
ιδιαίτερη πολυπλοκότητα και δυσκολία.
Αποτελούν παλιότερες ιδέες που γίναν 
όσο βρίσκεται εν ζωή το ΠΕΡΙ...ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ.
Εννοείται ότι φέτος θα κάνουμε 
διαφορετικά πράγματα 
και θα σας τα παρουσιάσουμε εν καιρώ...
Καλή Σαρακοστή!!!
























3 σχόλια:

  1. Kαταπληκτικη δουλεια!μια ερωτηση το ντεκουπαζ σε κεραμιδι και δε ξυλο μου περιγραφετε λιγο συνοπτικα πως το κανατε?εικονεσ εκτυπωμενες σε ριζοχαρτο απο λαζερ εκτυπωτη η απλο χαρτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίναι απλό χαρτί τυπωμένο σε λέιζερ εκτυπωτή. Το περνάς με αραιωμένη ατλακόλ, στην οποία μπορείς να προσθέσεις και νεσκαφέ για να φαίνεται παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε ευχαριστω πολυ!και μια τελευταια ερωτηση!απλωσες ασταρι πρωτα στο κεραμιδι μετα την εικονα και μετα απο πανω τι? βερνικη η σπρευ η κατι αλλο?η το εκανες καπως αλλιως? συγνωμη που σε ρωταω αλλα στο διαδυκτιο λεει διαφορους τροπους!τον δικο σου θελω, απλα θεικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.