Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Τα γενέθλια του Δράκου

Στα πλαίσια του eTwinning έργου μας, τις Απόκριες ο δράκος μας είχε γενέθλια. Γινόταν 200 ετών. Οι προετοιμασίες πολλές. Προσκλήσεις, φαγητά, τούρτα και φυσικά πάρτυ όλων των σχολείων μαζί με τηλεδιάσκεψη.

Την τούρτα την ετοιμάσαμε μαζί με τα παιδιά. Ήθελαν να είναι κάστρο. Αφού λοιπόν ψάξαμε διάφορες τούρτες στο pinterest, καταλήξαμε.



Οι γονείς έφεραν γλυκίσματα για τον μπουφέ με θέμα το έργο μας.











Δημιουργήθηκε με το Padlet
Όλες τις δημιουργίες, μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Όταν ήρθε η ώρα, όλα τα σχολεία συνδεθήκαμε με τηλεδιάσκεψη και τραγουδήσαμε το τραγούδι των γενεθλίων στο δράκο μας, τον Καρδένιο.
Τέλος, χορέψαμε, φάγαμε και γράψαμε τις ευχές μας στο βιβλίο ευχών του Καρδένιου μας.
Book titled 'It's my Birthday'Read this free book made on StoryJumper

https://www.storyjumper.com/book/showframe/49639056/It-s-my-Birthday#page/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.