Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Οι διακοπές επιτέλους έφτασαν!!! 
Τη χθεσινή ημέρα τη γιορτάσαμε σε όλο της το μεγαλείο.
Εκκλησιαστήκαμε, 
τραγουδήσαμε τα "Λαζαράκια" στο χωριό, 
 




καλέσαμε τις μαμάδες, 
 
παίξαμε το κυνήγι του αβγού, 
μας διάβασαν οι μαμαδες τα "Τρία Δέντρα" 
και αποχαιρετιστήκαμε για τις διακοπές μας. 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

27 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΜΑΡΙΝΑ ..ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!! ΣΕΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο σας Μαρίνα!!!!
    καλή ξεκούραση και Καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΙΝΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠ/ΓΕΙΟ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απόλυτη στάση σας με σοκάρει. Δε διοργανώνουμε μίνι γιορτές; Κάνουμε επιδείξεις;; Αυτό συνηθίζετε εσείς; Γιατί εγώ εδώ και χρόνια συνηθίζω να κάνω βιωματικές συναντήσεις με τους γονείς και όχι επιδείξεις... Το να διαβάσουμε μια συγκινητική ιστορία με τις μητέρες και να νιώσουμε το νόημα του Πάσχα δεν είχε να κάνει με καμιά επιθυμία προβολής. Τη δουλειά μου δεν έχω ανάγκη να τη διαφημίσω ευτυχώς. Μου αρέσει η επαφή με τις μητέρες και την επιδιώκω με κάθε ευκαιρία. Όσο για την εγκράτεια που αναφέρεστε καλό θα ήταν να την εφαρμόζαμε και στα λόγια μας μέρες που είναι. Καλό Πάσχα σε όλους, εγκρατείς και μη...

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ,,ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ,,ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!.ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ..ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΕΘΙΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΟ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ! Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ Η ΜΑΡΙΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ! ΟΥΤΕ ΓΙΟΡΤΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Μαρίνα, πολύ ωραία προσέγγιση και συνεργασία με τους γονείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια για την προσέγγιση. Πρωτότυπη, ευρηματική, καθώς δίνει τη δυνατότητα εμπλοκής της οικογένειας στις δράσεις του Νηπιαγωγείου, αλλά και στα παιδιά την ευκαιρία να χαρούν την παρουσία των δικών τους στον χώρο του σχολείου. Μακάρι να είχαμε και εμείς στις μεγαλουπόλεις την ηρεμία, την καλοπροαίρετη διάθεση και την ζεστασιά για τέτοιου είδους δημιουργικά "ανοίγματα" στην κοινωνία (μικρή ή μεγάλη). Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο σας συγχαρητήρια για τη δουλειά σας και του χρόνου Καλό Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολυ καλη προσεγγιση ... αναδεικνυει με τον καλυτερο τροπο τα εθιμα μας...Καλο Πασχα Μαρινα...και του χρονου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Μαρίνα, οι σύγχρονοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να κρατούν ανοιχτή την πόρτα της τάξης τους στην οικογένεια, στη συνεργασία με την οποία τόσο πολύ βασιζόμαστε, και στην κοινωνία κατ'επέκταση.
    Καλό Πάσχα και συνέχισε την καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο συναδέλφισσα!!!Με αυτό το τρόπο διαφυλάττεις τα έθιμα της πατρίδας μας,την θρησκεία μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά!Είναι άξιο θαυμασμού αυτό να ξεκινά από τις τόσο μικρές ηλικίες!!Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΌ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΧΟΛΙΟ Η ΑΠΛΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κανένας δεν τους επιστράτευσε, όπως εσείς κάνετε αρνητική κριτική έτσι και μεις κάνουμε θετική. Πολύ ωραία όλα Μαρίνα! Καλό μας Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΙΝ ΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ! ΕΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστά Αριάδνη!!!!!!!!!!!!!!! Μαρίνα πολύ ωραία δουλειά από μία μη διαδυκτιακή φίλη!!! Γιώτα Αντωνοπούλου

      Διαγραφή
  21. Xαίρομαι που εξακολουθείτε να επισκέπτεστε το διαδικτυακό σπιτικό μου (ΕΠΡΕΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ). Οι κριτικές σας δεκτές, αν και ΑΝΩΝΥΜΕΣ. Όντως είμαι ανασφαλής ως άνθρωπος, αλλά δεν επιζητώ τη στήριξη κανενός για τη δουλειά μου. Αυτή μπορώ να την υπερασπιστώ, μια που είναι από τα λίγα πράγματα στη ζωή μου που με κάνουν να νιώθω ολοκληρωμένη. Σας παρακαλώ να σταματήσει εδώ το θέμα καθώς λόγω της "ανασφάλειάς" μου, αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα τα οποία δε μου επιτρέπουν να αναλώνομαι ψυχολογικά με ανούσια θέματα. Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία... Συναδέλφισσες, σας ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα σχόλιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανασφαλής είναι εκείνος που ξεστομίζει σχόλια με κρυμμένο πρόσωπο...αν είστε συνάδελφος όπως λέτε, γιατί δεν σχολιάζετε με τα πραγματικά σας στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγχαρητηρια Μαρινα κ απο μενα! παρακολουθω καιρο την δουλεια σου κ μου αρεσει πολυ!!!Ολο αυτε οι δραστηριοτητες για το πασχα , τα εθιμα , την εμπολοκη των γονιων, το ανοιγμα του νηπιαγωγειου στη κοινωνια ειναι αξιολογες..Μπραβο σου !!!!!
    Καλη Ανασταση σου ευχομαι...Να σαι γερη κ του χρονου να μας δειξεις περισσότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Maρίνα εγώ κάνω πάντα φιέστες με γονείς γιατί περνάμε σούπερ!!!!!!! ¨ασε που μας φέρνουν και κεράσματα!!! αχαχα!!! τους σέβομαι, με βοηθάνε και έτσι περνάει καλά η χρονιά γιατί και η πόρτα μας είναι ανοιχτή και η καρδιά μας!!! Μόσχα Υφαντή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.