Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

5 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


Το Νηπιαγωγείο Όσσας υλοποιεί το eTwinning  Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «eTreeHuggers: 1, 2, TREE, SAVE THE TREES WITH ME», με  τη συμμετοχή 16 σχολείων από Ελλάδα, Βουλγαρία, Σλοβακία και Τσεχία.Οι μαθητές μαθαίνουν για τα οφέλη των δέντρων αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν και προσπαθούν με διάφορες δράσεις να τα προστατεύσουν. 


Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος την Παρασκευή 5 Ιουνίου τα νήπια κατασκεύασαν πινακίδες και "αγκαλιές" με περιβαλλοντικά μηνύματα, τα οποία κρέμασαν στα δέντρα της αυλής.    
               
Σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Λαγκαδά κ. Γιώργο Προκοπίδη, οργανώθηκε μια δράση δενδροφύτευσης στην αυλή του σχολείου, όπου τα παιδιά φύτεψαν το δέντρο της τάξης τους και ενημερώθηκαν από τους Γεωπόνους του Δήμου για τα δέντρα και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τα φροντίζουν.
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Λαγκαδά και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Γιώργο Προκοπίδη για την οργάνωση της δράσης και την δωρεά των φυτών στο σχολείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.