Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Mε τη Μπάμπουσκα ως τη Φάτνη: Διαθεματική Προσέγγιση για την Εξ' Αποστάσεως Εκπαίδευση

 Είχα την τιμή να παραστώ ως εισηγήτρια ανάμεσα σε άλλες πέντε καταξιωμένες εισηγήτριες, την Νίκη Κάντζου, την Ελένη Ρίζου, την Καλλιόπη Παπουτσάκη, την Δώρα Χουλιάρα και την Τάνια Μάνεση, στην διαδικτυακή Διημερίδα με τίτλο "Καλές Πρακτικές για τη Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στο Νηπιαγωγείο", η οποία διοργανώθηκε από τις Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου Δυτικής Αττικής κ. Καζέλα Κατερίνα, κ. Φώτη Παρασκευή και κ. Βoυβούση Μαρία στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2020 , και την οποία παρακολούθησαν 1000 Νηπιαγωγοί. 

Η Εισήγησή μου αφορούσε σε μια Διαθεματική Προσέγγιση μιας πολύ τρυφερής Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας, της Μπάμπουσκας.


Περιλαμβάνει  καθαρά βιωματικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες απ' όλες τις Θεματικές του ΔΕΠΠΣ, σε μια προσπάθεια να γίνει η ΕξΑΕ λίγο πιο δημιουργική.







 Την παρουσίαση μπορείτε να τη βρείτε παρακάτω.
 


Mε τη Μπαμπουσκα στη Φατνη by Marina Zacharia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.