Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021

Οργάνωση Νηπιαγωγείου: Μπλοκάκι - Ατζέντα με τα στοιχεία επικοινωνίας των μαθητών μας

 Η οργάνωση των αρχείων είναι το παν. Πόσες φορές δεν χρειάστηκε να βρούμε γρήγορα το τηλέφωνο ή κάποια στοιχεία των μαθητών και ψάχναμε πάνω στον πανικό μας;;

Σας έχω τη λύση!!!

Το έξυπνο Μπλοκάκι με τα στοιχεία επικοινωνίας των παιδιών της τάξης μας, χωρίς κόπο και χρόνο.Το συμπληρώνουν οι γονείς την πρώτη ημέρα, το κόβουμε, το συρράπτουμε και ΕΤΟΙΜΟ!!!

Μπορούμε να του βάλουμε ένα κρίκο από μπρελόκ στην πάνω γωνία και να το κρεμάσουμε σε μια πινέζα στο φελλοπίνακα του γραφείου ώστε και να μην το χάνουμε, και να είναι εύκολα προσβάσιμο αν φύγουμε από την τάξη.

Μπορείτε να το κατεβάσετε προς εκτύπωση από εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.