Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Ένα "ακκορντεόν" για τη Νέα Χρονιά

 Επικαιροποιημένο για το 2024Ήρθε η Νέα η Χρονιά και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε τις επιθυμίες μας και πώς θα τις πραγματοποιήσουμε... 

Αρχικά προτείναμε στην ολομέλεια πράγματα που θα θέλαμε να μάθουμε και να κάνουμε, μέρη που θα θέλαμε να πάμε και τι θα θέλαμε να πάρουμε για το σχολείο μας. 

 

Τα καταγράψαμε και από αύριο ξεκινάμε την υλοποίηση των ονείρων μας...


Έπειτα, φτιάξαμε με χαρτοδιπλωτική ένα ακκορντεόν με τους στόχους μας


Το συγκεκριμένο φύλλο εργασίας μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.


Επίσης, παίξαμε με τους αριθμούς 0-3 και κάναμε το παρακάτω φύλλο εργασίας.Καλή χρονιά αγαπημένοι μου, με υγεία και κουράγιο!!!

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας.