Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

1ο βραβείο Ραδιοφωνικού Μηνύματος, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικού Ραδιοφώνου "Κάντο να ακουστεί 2023"

 

Το 1ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών κέρδισε το 1ο βραβείο Ραδιοφωνικού Μηνύματος, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικού Ραδιοφώνου "Κάντο να ακουστεί 2023" με θέμα την Ειρήνη. 


Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στο Δημοτικό θέατρο Ζακύνθου το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, παρουσία πλήθους μαθητών και εκπαιδευτικών. 

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Παιδείας Ελλάδος και Κύπρου. Φέτος οι συμμετοχές των σχολείων από Ελλάδα, Κύπρο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ξεπέρασαν τις 391.

Η αξιολόγηση των μηνυμάτων πραγματοποιήθηκε από μια πολυμελή κριτική επιτροπή, την οποία αποτελούν καθηγητές πανεπιστημίου, δημοσιογράφοι, μουσικοί και τραγουδιστές. Συνολικά 50 κριτές άκουσαν με προσοχή όλες τις συμμετοχές και βαθμολόγησαν την προσπάθεια όλων των μαθητών και μαθητριών που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό! Το σύστημα έκλεισε την ίδια στιγμή και για τα συμμετέχοντα σχολεία, που με την τελική τους προτίμηση συνέβαλαν στα τελικά αποτελέσματα! 

Οι μαθητές μας, με υπεύθυνη Νηπιαγωγό τη Μαρίνα Ζαχαρία, αρχικά ηχογράφησαν και στη συνέχεια απέδωσαν με βίντεο κλιπ το μήνυμά τους, με τίτλο "Ξύπνα Ειρήνη".

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, συγχαίρει τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και ευχαριστεί θερμά τους γονείς, που αμέσως αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, το Σύλλογο Γονέων, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Λαγκαδά καθώς και τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι με χαρά συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του ταξιδιού και την παρουσία μας στην τελετή βράβευσης στη Ζάκυνθο.

Ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς:

ΤΙΤΑΝ



ΙSOMAT



Λογιστικό Γραφείο Σισκούδη Αστερίου



Ψητοπωλείο "Άνω Κάτω" 



Μασούτης Σούπερ Μάρκετ 



Ξυλόφουρνος Ρωξάνη 




Λόγου Τέχνη, Δρυμός, Γιαννάκη Ειρήνη


Livardas Fashion & Values






Με εκτίμηση,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Νηπιαγωγείου Λαγυνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.