Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΝΕ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Όλα ξεκίνησαν με μια Φωτογραφία...

Αυτή η σκεπή που βλέπετε στη φωτογραφία, ήταν το 30ό Νηπιαγωγείο Τρικάλων.  


Σε συνεννόηση με το Σύλλογο Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου και την Προϊσταμένη, αποφασίσαμε να "Υιοθετήσουμε" το Νηπιαγωγείο και να το βοηθήσουμε να λειτουργήσει με όλα όσα χρειάζεται, την επόμενη εβδομάδα. Συγκεντρώνουμε Γραφική Ύλη, Βιβλία, Πάζλ και παιχνίδια για παιδιά Νηπιαγωγείου στα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΖΑΧΑΡΙΑ σε Λαγκαδά, Λαγυνά και Άσσηρο, έως την Παρασκευή 22/09/23. Όλα τα είδη θα παραδοθούν στην Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου.

Μετά τη δημοσίευση της συγκεκριμένης κίνησης, ξεκίνησε ένα κύμα αλληλεγγύης και αγάπης με σχολεία που ήθελαν να κάνουν το ίδιο. Έτσι, μέσω της ομάδας Περί...Νηπιαγωγών στο Facebook καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο σχολείων - αναδόχων που είναι έτοιμα να προσφέρουν στα νηπιαγωγεία που έχουν πληγεί.

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί καταφέραμε μέσα σε δύο μέρες να συντονίσουμε 50 περίπου σχολεία τα οποία θα συγκεντρώσουν υλικά και θα βοηθήσουν όλα τα Νηπιαγωγεία της Θεσσαλίας που έχουν ανάγκη. Η δράση μας συνεχίζεται μέχρι να σιγουρευτούμε πως δε θα λείψει τίποτε από υλικά αγαθά σε αυτούς τους μικρούς μαθητές.


Σας ευχαριστώ για την προσφορά και την αλληλεγγύη που δείξατε σε αυτή την Πρωτοβουλία.

Μαρίνα Ζαχαρία

Νηπιαγωγός, eTwinning Ambassador  & EUCodeWeek Leading Teacher for GreeceΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.