Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΙΧΝΙΔΙ BEEBOT ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

 Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι με το Beebot για το Διάστημα, το οποίο ενθουσίασε τα παιδιά. Ο κάθε παίκτης έπρεπε να απαντήσει σωστά στην ερώτηση και να προγραμματίσει το beebot ώστε να φτάσει στο σωστό τετράγωνο.Το παιχνίδι μπορείτε να το κατεβάσετε από τη σελίδα μου στο ΤΡΤ.

Περιλαμβάνει πίστα για το Beebot με 12 τετράγωνα καθώς και 16 κάρτες αποστολών. Στη βάση της κάρτας αναγράφεται η απάντηση, ώστε τα παιδιά ακόμη και να μην γνωρίζουν τη λύση, να μαντεύουν κάνοντας ταύτιση της λέξης με αυτή της πίστας.Το παιχνίδι φυσικά απασχολεί τα παιδιά στις ελεύθερες δραστηριότητες, όπου το παίζουν μόνα τους μαντεύοντας τη λέξη που γράφει η κάρτα αποστολής.


Εύχομαι να το απολαύσετε.

https://www.teacherspayteachers.com/Product/-BEEBOT--11048382 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.