Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Οι πλανήτες - Βιβλίο Γνώσης

Αυτή την περίοδο δουλεύουμε το Διάστημα. 
Με αφορμή λοιπόν μια ανάρτηση στο Pinterest, σκέφτηκα να φτιάξω ένα βιβλίο γνώσης για τους πλανήτες, όπου θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα σημαντικά στοιχεία που μάθαμε για τον κάθε πλανήτη.

 Το βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Το βιβλίο το δουλέψαμε ομαδικά. Κάθε φορά που μιλούσαμε για έναν πλανήτη, τον ζωγραφίζαμε. Στη συνέχεια συναρμολογήσαμε τα κομμένα χαρτιά και φτιάξαμε ο καθένας τον δικό του πύραυλο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να στερεώσετε από πίσω ένα ρολό κουζίνας, ώστε να στέκεται.




Keep Sharing!!!

3 σχόλια:

  1. Μα πόσο ωραία πραγματάκια! Στα πλαίσια της πρακτικής μου θα διδάξω Εικαστικά σε μια τάξη Α' Δημοτικού και έχω προγραμματίσει να ασχοληθώ με το ηλιακό μας σύστημα (ουσιαστικά τους πλανήτες). Έχει να πέσει πολύ glitter και χρυσόσκονη...Το απαιτεί το θέμα, τι να κάνουμε! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.