Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Κάνε μια ευχή, στο Νηπιαγωγείο (2η ευχή: Θα ήθελα μία χάρτινη τούρτα...)

Δεύτερη εβδομάδα πραγματοποίησης ευχών, και ήταν η σειρά της Ελένης. Όνειρό της, να μάθει να φτιάχνει τούρτες από χαρτόνι...

Μάλιστα την  ήθελε με τρεις ορόφους και πολλά χρώματα. Οι συμμαθητές της έκαναν τα πάντα για να της αποδείξουν πως όλα τα όνειρα γίνονται με κάποιο τρόπο πραγματικότητα, αρκεί να ακολουθήσουμε τα βήματα...
Το οπτικοποιούμε

Το μελετούμε


Το υλοποιούμε!!!
Kάθε μέρα η μικρή αγωνιούσε αν θα καταφέρναμε να την φτιάξουμε όμορφη. Τελικά γεμάτη ενθουσιασμό μου είπε ότι η τούρτα της έγινε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Κάναμε και τρελό πάρτυ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.