Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Πασχαλινές Κατασκευές: Μαθαίνουμε να ράβουμε...κότες

 Φέτος τολμήσαμε κάτι ιδιαίτερο... 

Ραμμένες κότες!
Η συνάδελφος στο Νηπιαγωγείο Αλεξία Σιγουρα είχε την ιδέα και αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε με τα νηπιάκια μας. Πάμε λοιπόν να ράψουμε...κότες!!

Ομολογώ πως αν και δεν το περίμενα, τα περισσότερα παιδιά τα κατάφεραν εξαιρετικά!!! Το ράψιμο το κάναμε το πρωί ανά τετράδες, στις ελεύθερες δραστηριότητες.

Αρχικά, τους δώσαμε το σχέδιο σε σκληρό χαρτόνι, όπου είχαμε κάνει τις τρύπες. Τα παιδιά έπρεπε να ακολουθήσουν το σχέδιο και να ράψουν το περίγραμμα με δύο χρώματα.

Στη συνέχεια, στόλισαν τις κότες τους και τις κολλήσαμε σε ξυλάκια από σουβλάκι, τα οποία στερεώσαμε σε πηλό και καλύψαμε με λινάτσα.Έγινε πραγματικά μια πολύ εντυπωσιακή κατασκευή. Ένα πραγματικό εργόχειρο!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.