Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ3 σχόλια:

  1. Όχι. Ανέλαβα τη γιορτή όλου του σχολείου, Δημοτικού και νηπιαγωγείου. Συστεγαζόμαστε και τα κάνουμε όλα μαζί. Η γιορτή μας ήταν κοινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρίνα πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστή η γιορτή που ετοιμάσατε. Καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο να έχουν τα παιδιά. Συγχαρητήρια και σε σένα. Ξέρω ότι αυτές οι γιορτές θέλουν δύναμη και κουράγιο αλλά και αγάπη για αυτό που κάνεις. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.