Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα στον Παππού

Η καινούργια μας "Καλημέρα" σχετίζεται με τον παππού το Νίκο και τον Άδωνη, το δέντρο του, τον οποίο έχει χάσει. Εται καθημερινά, στις ρουτίνες μας λέμε ένα ποίημα που έγραψα σχετικά. Το λέμε καθημερινά για ενεργοποίηση της ολομέλειας. Στη λέξη ΣΑΜΑΤΑ καταλαβαίνετε τι γίνεται... Όμως αμέσως μετά, που ο παππούς κοιμάται, όλοι βάζουν τα χέρια στο μάγουλο και "ροχαλίζουν"...

Και το Ημερολόγιό μας έχει σχεδιαστεί ανάλογα




Το χέρι του παππού είναι κολλημένο με βέλκρο και καθημερινά δείχνει την αντίστοιχη μέρα. Το ημερολόγιο είναι καροτσάκι με φύλλα που μαζέψαμε από την αυλή, το οποίο θα αλλάζει ανά εποχή. Στη σκάλα είναι ο Άκης ο Σκιουράκης, ο επιστάτης των ομάδων Υπηρεσίας (Βελανίδια). Συμφωνήσαμε κάθε φορά που η ομάδα υπηρεσίας τεμπελιάζει, ο Άκης να παίρνει το βελανίδι της. Τέλος, στα φύλλα έγραψαν οι γονείς ευχές για τη νέα σχολική χρονιά.
Ελπίζω να σας άρεσε όσο εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.