Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Γραμματουργικές εργασίες στο Νηπιαγωγείο: Το αρχικό μου γράμμα

 Η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στη γνωριμία μας με το αρχικό γράμμα του ονόματός μας. Πρόκειται για μια διαδικασία που πρέπει να κάνουμε, για να μπορούν οι μαθητές μας να αναγνωρίζουν τα συρταράκια και τις καρτέλες τους. Παίξαμε διάφορα παιχνίδια

Αρχικά, έφτιαξα με γλωσσοπίεστρα το αρχικό τους και χορέψαμε με αυτό, κρύβοντας και βρίσκοντάς το.Πιάσαμε με το ρομποτικό μας χέρι το καπάκι με το αρχικό μας γράμμαΒρήκαμε το αρχικό μας στη Γραμματοσαλάτα


Βάψαμε το αρχικό μας και το κάναμε ανθρωπάκι

Οδηγήσαμε το Beebot στο αρχικό μας γράμμα

και φτιάξαμε ρολογάκια με το αρχικό μας (ιδέα από το Διαδίκτυο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.