Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Βραβείο Ραδιοφωνικού Μηνύματος


Βραβείο Ραδιοφωνικού Μηνύματος απονεμήθηκε στο Νηπιαγωγείο Όσσας για τη συμμετοχή με το μήνυμα «Γέρασα και με παράτησαν», στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’ το να ακουστεί 2018».

 Το μήνυμα αναφερόταν στην ανάγκη αναστήλωσης της Οικίας Χατζή – Χατζηχριστάκη της Όσσας, στα πλαίσια του προγράμματος «Υιοθεσίας μνημείων» το οποίο υλοποιείται στο Νηπιαγωγείο από το 2017.

Πρόκειται για μια προσπάθεια ανάδειξης του σχετικά υποβαθμισμένου μνημείου της Όσσας, μέσα από διάφορες δράσεις του Νηπιαγωγείου μας όπως αφίσες, επιστολές, χάρτες και τώρα με το συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο συγκίνησε τους κριτές του διαγωνισμού.
Η τελετή βράβευσης έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικάλων, παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.
Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Όσσας, καθώς και στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγία Κυράννα» που συνέβαλαν οικονομικά για τη μετακίνηση των μαθητών και την παρουσία τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.