Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ Mamma El

Πριν μέρες δημοσιεύθηκε το παρακάτω άρθρο 
στο ιστολόγιο Μamma Εl 
που αφορά στο όνομά μου και στο ιστολόγιό μου.

Δεν γνωρίζω την υπεύθυνη αλλά
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Μαρίνα μου, εγώ σε ευχαριστώ για την ύπαρξη σου όχι μόνο στην blogoοικογένεια αλλά και στην οικογένεια των νηπιαγωγών.
    Έχω σπουδάσει βρεφοκόμος, αλλά δεν το εξασκώ το επάγγελμα και μου λείπει απίστευτα η επαφή με τα παιδιά. Τώρα βέβαια μεγαλώνω τις κόρες μου αλλά αυτό που ζούμε μέσα στη μικρή κοινωνία του παιδικού σταθμού/νηπιαγωγείου δεν το ζούμε στο σπίτι! Κάπως έτσι ξεκίνησε και το ιστολόγιο μου (http://mammael.blogspot.com)
    Μακάρι όλες οι νηπιαγωγοί να ήταν σαν κι εσένα. Μακάρι να σε είχε δασκάλα η μικρή μου κόρη (πηγαίνει προνήπιο φέτος)
    Να είσαι πάντα καλά και τις θερμότερες ευχές μου για τη νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.