Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο

Όπως ήδη γνωρίζετε, το Πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου έχει αλλάξει. Εφαρμόστηκε αρχικά πιλοτικά  και μάλλον από φέτος το εφαρμόζουμε κι εμείς στα σχολεία μας. Παρακάτω σας βάζω τους συνδέσμους από όπου μπορείτε να το κατεβάσετε.


Οδηγός για Νηπιαγωγείο 2011
1o-meros 2o-meros

1 σχόλιο:

  1. e-mail: glyfsec@xinis.com
    Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31-33
    ΤΗΛ 2109640117, 2109604783

    Σφράγισε το επαγγελματικό σου μέλλον με σπουδές Παιδαγωγικών στo ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

    Γιατί… «τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του κόσμου»
    Επειδή «τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του κόσμου», σύμφωνα με τη γνωστή ρήση, ό,τι έχει να κάνει γύρω από την καλλιέργεια και διαπαιδαγώγησή τους αποτελεί, αναμφίβολα, προσφορά στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με βαρύνουσα σημασία για την προαγωγή της Παιδείας και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα. Η έμφυτη κλίση προσφοράς στο συνάνθρωπο και αγάπης για το παιδί οδηγεί απαρέγκλιτα στις σπουδές του Τομέα Παιδαγωγικών, με κεντρικό άξονα του εν λόγω αντικειμένου σπουδών, τη σωστή διαπαιδαγώγηση, την ομαλή κοινωνικοποίηση αλλά και την καλλιέργεια ενός υγιούς -ψυχικά και πνευματικά- παιδιού, που θα μετεξελιχθεί σε έναν ισορροπημένο και υγιή ενήλικα. Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές σε 2 ειδικότητες του Τομέα Παιδαγωγικών, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι η επιλογή σπουδών που διασφαλίζει την άμεση εργασιακή σου αποκατάσταση και επισφραγίζει την καταξιωμένη επαγγελματική σου σταδιοδρομία…
    «Υπόγραψε» την επαγγελματική σου καταξίωση και απόφυγε την «οδύσσεια» αναζήτηση θέσης εργασίας, επιλέγοντας μία από τις ειδικότητες του Τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ:

    • Προσχολική Αγωγή Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες
    • Προσχολική Αγωγή Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης

    www.iek-xini.edu.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.