Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειεας

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα. Ζωγραφίσαμε την οικογένειά μας και στη συνέχεια κάναμε συγκρίσεις. 
Την ιδέα για τη ζωγραφιά - σπιτάκι την πήρα από τη φίλη μου και εξαιρετική συνάδελφο Αριάδνη Ευαγγελοπούλου από εδώ.

 Είχαμε οικογένειες με 8 μέλη, με 3 μέλη, με 5 κλπ. Έτσι, κάναμε συγκρίσεις για την πιο μεγάλη οικογένεια. Δημιουργήθηκε επίσης και ο προβληματισμός για το αν οι χωρισμένοι αποτελούν οικογένεια, καθώς ένα κοριτσάκι με ρώτησε αν θα ζωγραφίσει τον πατέρα της που δεν ζει μαζί τους. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ήταν ότι φυσικά και είναι οικογένεια, αφού τους ενώνει το παιδί τους :). Άλλες οικογένειες αποτελούνται από ένα ζευγάρι που μπορεί να μην έχει ακόμη παιδιά , άλλες από 2 γονείς και παιδιά, σε άλλες μπορεί να απουσιάζει κάποιο μέλος. Όπως και να 'χει όλοι όσοι ζουν μαζί και έχουν μεταξύ τους αγάπη και θέλουν να αποκτήσουν ή ήδη έχουν παιδιά, είναι οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.