Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Διάκριση της σελίδας Περί...Νηπιαγωγών στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων

Ειδικό έπαινο στα πλαίσια του 6ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων έλαβε το Περί Νηπιαγωγών στην κατηγορία "Προσωπικοί διαδικτυακοί τόποι εκπαιδευτικών". (πατήστε στο σύνδεσμο του διαγωνισμού - κόκκινα γράμματα- για τα αναλυτικά αποτελέσματα)
  Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και την Πανελλήνια Ένωση εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος», σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) και συμμετείχαν 665 ιστότοποι που διαγωνίζονταν σε 5 κατηγορίες (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, Υποστηρικτές δομές εκπαίδευσης, Προσωπικοί ιστότοποι εκπαιδευτικών).
  Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη όλων των ποιοτικών διαδυκτιακών τόπων που παρέχουν εκπαιδευτικές-παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
  Να σημειώσω ότι η σελίδα μας είναι η μόνη που αφορά στον κλάδο των Νηπιαγωγών στη συγκεκριμένη κατηγορία  και να ευχηθώ από καρδιάς του χρόνου να συμπεριληφθούν κι άλλες σελίδες νηπιαγωγών στις διακριθείσες σελίδες Εκπαιδευτικών, γιατί το αξίζουν. Είναι σελίδες με συνεχείς αναρτήσεις, μεγάλη επισκεψιμότητα, διαδραστικό χαρακτήρα, και τρομερό αισθητικό αποτέλεσμα. Μπορεί να συναγωνιζόμαστε με καθηγητές πληροφορικής (που είναι αντικείμενο της δουλειάς τους η κατασκευή σελίδων), αλλά θεωρώ ότι οι σελίδες μας δεν υπολείπονται των άλλων... 
  Η διάκρισή αυτή είναι η 2η, αφού η σελίδα μας είχε βραβευτεί και στον 5ο Διαγωνισμό το 2011. Θεωρώ πως αξίζει η φωνή των Νηπιαγωγών να αρχίσει σιγά σιγά να αποκτά τη θέση που της αξίζει στην εκπαίδευση...
Η βράβευση θα γίνει στη Σύρο την Κυριακή 23 Ιουνίου.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!


7 σχόλια:

  1. Μπράβο Μαρίνα!!! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!!
    Γαρυφαλιά Τεριζάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια. Το άξιζες.Πάντα επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σου Μαρίνα!! Καλό καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια. Πάντα τέτοια. Καλή δύναμη για τη συνέχεια στο εξαιρετικό σου έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Άκουσα τόσο όμορφα λόγια αυτές τις ημέρες και από τόσο αξιόλογες συναδέλφους, που ειλικρινά είμαι ευγνώμων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια και από εμάς, από ένα μικρο ιστολογιάκι σας προσφέρουμε και εμείς ένα βραβείο για καλό καλοκαίρι! Να επιστρέψουμε δυναμικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.