Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

1.000.000 EΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Ας μιλήσουμε με αριθμούς:
1.000.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
 
 3 χρόνια ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
437 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ







 684 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το συγκεκριμένο Ιστολόγιο αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου. Εδώ μοιράστηκα τις χαρές μου, εδώ την απώλειά μου, εδώ βρήκα νέες φίλες και εξαιρετικές συναδέλφους. Εδώ πληγώθηκα με κάποια σχόλια, εδώ ένιωσα περήφανη, εδώ προσπαθώ καθημερινά να μοιραστώ τις ιδέες μου. Χωρίς κόμπλεξ, χωρίς μικρότητες, χωρίς διάθεση υπεροψίας.
Ακόμη και φέτος που δεν είμαι στην τάξη και περιμένω τα χαρμόσυνα, νιώθω την ανάγκη να προσφέρω, να βγάλω αυτά που σκέφτομαι προς τα έξω και να τα μοιραστώ. Γιατί αν έχω εγώ μία ιδέα και τη μοιραστώ με σένα που έχεις άλλη μία ιδέα, έχουμε και οι δύο από 2 ιδέες. Φανταστείτε τα 5000 μέλη του Ιστολογίου πόσες ιδέες μπορούν να γεννήσουν...
Και μια που μιλήσαμε για γεννητούρια, έχω να σας ανακοινώσω πως το ΠΕΡΙ...ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ θα αποκτήσει αδερφάκι. Ένα ιστολόγιο όπου θα είναι όλα συγκεντρωμένα και κατηγοριοποιημένα. Είναι σχεδόν έτοιμο... Δώστε μου λίγες ημέρες και θα σας το παρουσιάσω (σημείωση: ετοιμάστε στικάκια... έχετε να κατεβάσετε πολύ υλικό).

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους που έρχεστε στο διαδικτυακό σπιτικό μου και μου κρατάτε συντροφιά με τα γλυκά λογάκια σας... Εύχομαι το όνειρό μου να έχουμε μια δωρεάν διαδικτυακή βιβλιοθήκη που θα μας λύσει τα χέρια, να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

Σας φιλώ, 
Μαρίνα :*


7 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΜΑΡΙΝΑ !!!!!!!!!! ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια! Σου εύχομαι να μην χάσεις ποτέ τη ζωντάνια σου και να παίρνεις χαρά απ' τις δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΘΑΕΧΟΥΜΕ ΔΛΔ ;;΄΄ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΝΑ ΅΅΅΅ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Μαρίνα μου!!!Να σαι πάντα καλά και να μας βοηθάς στο δύσκολο έργο μας!!!Περιμένουμε με αγωνία,θα μας λύσεις τα χέρια ,είμαι σίγουρη!!!!!Με το καλόοοο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.000.000 μπράβο !!!
    πάντα γεμάτη με φρέσκες ιδέες, κέφι και φαντασία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα δημιουργική να είσαι.Καλορίζικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.