Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Μέλισσες στο Διάστημα - Το βιβλίο του Αστροναύτη

Το γνωρίζατε ότι οι Μέλισσες έχουν ταξιδέψει στο Διάστημα;;Πολλά χρόνια πριν, οι αστροναύτες πήραν μαζί τους Μέλισσες και μελέτησαν τον τρόπο με τον οποίο αυτές προσαρμόζονται στην έλλειψη βαρύτητας. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως αν και στην αρχή οι Μέλισσες ζαλίστηκαν και έχασαν τον προσανατολισμό τους, στη συνέχεια, μετά από κάποιες μέρες κατάφεραν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.Περισσότερα για τις αποστολές των Μελισσών μπορείτε να βρείτε εδώ.https://www.sciowa.org/about-sci/sci-blog/general-sci/bees-in-space/

Κάποιος όμως... το έσκασε και δεν επέστρεψε μαζί με τους αστροναύτες του Κολούμπια.Ποιος να είναι άραγε;;Μας έστειλε ένα μήνυμα, μόνο που ήταν κωδικοποιημένο.
Λύσαμε λοιπόν Διαστημικούς κώδικες...







Γίναμε Αστροναύτες...

 ταξιδέψαμε στο Φεγγάρι, με ένα βιβλίο Γνώσης...






Φτιάξαμε τα δικά μας διαστημόπλοια...




παίξαμε παιχνίδια ρομποτικής...
και βρεθήκαμε κι εμείς ανάμεσα στα αστέρια!!!




Τα πρότυπα μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.