Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Οι κολοκύθες - Φάρσα ή κέρασμα;;;;

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ Κ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ…

Κολοκυθόπιτα θα φτιάξουμε την Πέμπτη...
ΥΓ: Ψήστε την κολοκύθα πριν την αφήσετε στο νηπιαγωγείο. Εγώ δεν το ήξερα και μάλλον την πάτησα ως κολοκύθα :) και δεν ξέρω τί θα βρω αύριο... Λέτε να έχει μουχλιάσει;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.