Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Το βιβλίο των Χριστουγέννων: Έθιμα και Παραδόσεις

Η ανάρτηση είναι παλιά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υλικό και εξ αποστάσεως.
Σχεδίασα ένα βιβλίο με λίγα και κατανοητά λόγια, που μιλά για έθιμα και παραδόσεις των Χριστουγέννων.

Ήθελα να δίνω κάτι στα παιδιά, όπου θα τα έχουν οργανωμένα. Ένα βιβλίο γνώσης αλλά και δραστηριοτήτων. Έτσι έφτιαξα αυτές τις σελίδες, με βασικά στοιχεία αρχικά, που θα εμπλουτιστούν στη συνέχεια. Δουλεύω μια σελίδα κάθε μέρα και κάνουμε και την αντίστοιχη κατασκευή. Για παράδειγμα σήμερα φτιάξαμε καραβάκια και κάναμε την σελίδα για το καράβι. Ελπίζω να σας αρέσει.






Keep Sharing!!!

8 σχόλια:

  1. Μαρίνα πολύ ωραία δουλειά!!! το αποθήκευσα ήδη! ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορείς να δεις πόσο όμορφα ζωγράφισαν τα παιδιά του σχολείου μας τα φύλλα σου για τα έθιμα εδώ: http://nipiagogiosi.blogspot.gr/2015/12/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.