Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Η υπναρού αρκούδα

Για να θυμόμαστε λίγο τις περσινές χειμωνιάτικες αναρτήσεις...


2 σχόλια:

  1. Είναι πολύ καλό.....χαρά στην όρεξή σου....Μπράβο και πάλι μπράβο. Για μια ακόμη φορά θα αξιοποιήσουμε την πολύ όμορφη διασκευή σου, στην τάξη μας. Θα σου γράψω και τα σχόλια των παιδιών....Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιπον τα δικα μου την κατα ευχαριστηθηκαν την ιστορια,την δραματοποιησαν βεβαια και στο τελος εκαναν τρελλο παρτυ!το γαντι σου δε,μας βρισκει απολυτα συντονισμενους...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.