Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΡΑΓΟΥΔΟ επικαιροποιημένη ανάρτηση

Είναι γεγονός ότι τα παιχνιδοτράγουδα αποτελούν το καλύτερο εργαλείο μας για να εισάγουμε ή να δουλέψουμε ένα θέμα. Έγραψα λοιπόν ένα παιχνιδοτράγουδο για τα ρούχα του χειμώνα, που ελπίζω να σας αρέσει.


 Το τραγουδάκι μας λοιπόν έχει ως εξής:

Τα παιδιά αναπαριστούν τις κινήσεις και φορούν κάθε φορά το αντίστοιχο ρούχο. Στο τέλος τα βγάζουν, τα πετούν και ξαπλώνουν. Eλπίζω να σας αρέσει.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ετοίμασα το τραγούδι σε Διαφάνειες

 

Επίσης, μπορούμε να ενώσουμε και τα ρούχα με τις λέξεις





Keep Sharing!!!

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο κ πολύ χρήσιμο (εν μέσω τηλεκπαιδεύσεως) υλικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική ανάρτηση για μια ακόμη φορά..Μας βοηθάς τόσο πολύ στη δύσκολη αυτή περίοδο που αντιμετωπίζουμε..Να είσαι γερή!
    Με εκτίμηση...Λόξα Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.