Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Φύλλο εργασίας φωτεινές πηγές

Κόλλησε τις εικόνες που εκπέμπουν φως μέσα στη λάμπα
και τις εικόνες που δεν εκπέμπουν φως γύρω από τη λάμπα.
2 σχόλια:

  1. ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ..MOY AΡΕΣΕΙ!!! ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???
    ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΣΣΦΦΦΡΡΡΑΑΑΓΓΓΙΙΙΔΔΔΑΑΑ... Φ Ι Λ Ε Ν Α Δ Α :) (Αννα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μην τους αρέσουν Αννούλα μου...Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο δουλειάς. Εγώ απλά εκθέτω τον δικό μου... Όποιος θέλει τον υιοθετεί, ή παίρνει στοιχεία. Δεν επιβάλλω τίποτα. Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.