Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Έπεσαν στα χέρια μου κάποιες φωτοτυπίες με παιδιά από διάφορες χώρες. Θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με παιχνίδια που παίζουν και μουσική που ακούν αυτά τα παιδιά αυτές τις ημέρες και να διασκεδάσουμε κάνοντας ένα ταξίδι στον κόσμο, μέσα από τη μουσική.Εμείς για παράδειγμα, μιλώντας για τον Αμπέμπη, παιδί από την Αφρική, είδαμε εικόνες από τη χώρα του, από τα σπίτια, τις ασχολίες κλπ, και ζωγραφίσαμε αυτόν και το σπίτι του. Έπειτα, χορέψαμε αφρικάνικους ρυθμούς...Με τον καιρό, θα γνωρίσουμε παιδιά από διάφορες χώρες και θα φτιάξουμε ένα βιβλίο...









5 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμο το υλικό που μας παραθέτεις.
    Ευχαριστούμε ειλικρινά.

    Θα ήθελα να σε ενημερώσω μόνο πως κάποια από τα links για τις εικόνες που έχεις ανεβάσει δεν λειτουργούν, καθώς επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις υπόψη σου ποιά είναι η ιστοσελίδα που περιλαμβάνει το υλικό. Επισκέφτηκα το circle of friends.com, όπως αναφέρεται στις φωτοτυπίες αλλά έχει μόνο προϊόντα μπάνιου για παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tο συγκεκριμένο υλικό όπως είπα έπεσε στα χέρια μου, δεν το βρήκα στο Ίντερνετ. Πρέπει να είναι από κάποιο παλιό διαπολιτισμικό πρόγραμμα και δεν ισχύει πλέον η ιστοσελίδα. Για όποιο link έχει πρόβλημα, πείτε μου να τα ανεβάσω ξανά. Τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή, απλώς σε μένα ανοίγουν κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα ^_^
    Λοιπόν, δε λειτουργούν οι χώρες: USA, ESPAGNE, RUSSIE, MEXIQUE,ISLANDIE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όσο υλικό κι αν έχεις στα συρτάρια σου, όση γνωση κι αν κουβαλας απο τις εμπειρίες σου παντοτε έχεις να μάθεις κάτι καινούργιο. Μια μικρή λεπτομέρια, ασήμαντι για κάποιο άλλο ....για τα δικά σου παιδάκια ίσως καταλήξει και σε ένα εβδομαδιαίο προγραμματισμό. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι φοβερή!!!! Είχα αυτό το άθλιο υλικό με τις τυποποιημένες 5 φιγούρες και έφαγα το ιντερνετ για καινούριο υλικό... Δε βρήκα τίποτα... Σε ευχαριστώ εκ βάθων καρδίας γιατί με έβγαλες από πολύ δύσκολη θέση... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Keep going.... ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.