Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
ΜΕ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ



6 σχόλια:

  1. Υπέροχη ιδέα και η υλοποίηση της εικόνας στο νηπιαγωγείο. Μπράβο σε εσένα και στους μικρούς βοηθούς σου. Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Ανάσταση Μαρίνα μου! Να περάσεις τις ημέρες του Πάσχα με αγάπη και γαλήνη! Συγχαρητήρια για τις υπέροχες οι εικόνες και τις εκπληκτικές λαμπάδες του Επιταφίου! Πραγματικά είναι η πιο όμορφα υλοποιημένη ιδέα που έχω δει. Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα τις επιχειρήσω κι εγώ!
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΙΝΑ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό Πάσχα. Να περάσετε όμορφα.
    Ειλικρινά χαίρομαι που μέσα από αυτή τη σελίδα γνωριστήκαμε μέσω διαδικτύου, ανταλλάξαμε ιδέες και συνεργαστήκαμε για μια ποιοτικότερη εκπαίδευση στο νηπιαγωγείο.
    Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια όρεξη και μεράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας έχω συγχαρεί στο παρελθόν για το έργο σας, το οποίο όπως διαπιστώνω είναι ανεξάντλητο! Σας στέλνω τις θερμότερες ευχές μου για τις άγιες ημέρες που διανύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗΗΗΗ!
    ΦΙΛΙΑ χ2 ..ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΣΧΑ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.