Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ Α LA DECOUPAGE

ΥΛΙΚΑ: Ότι σας περίσσεψε από εργασίες. (Περιοδικά, κόλλες περιτυλίγματος, δαντέλες, κορδέλες )
Με αραιωμένη ατλακόλ κάνουμε το κολλάζ και περνάμε κι από πάνω μία στρώση μόλις στεγνώσει, για να γυαλίζει. Προσθέτουμε τη φωτογραφία, τις άλλες τσαχπινιές που θέλουμε, και ιδού...

Τα συγκεκριμένα ήταν παλιά αναμνηστικά φωτογραφιών, που όμως δε μου άρεσαν. Έτσι, αποφάσισα να δώσω διάφορα υλικά στα παιδιά και να τα μεταμορφώσουν. Στο εσωτερικό θα βάλω την πρώτη ζωγραφιά των παιδιών στο νηπιαγωγείο, μια φωτογραφία τους και το DVD.

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας.