Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ....

Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος όταν από μικρή ηλικία έβλεπα...Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός.Η Σταχτοπούτα γυρνούσε μεσάνυχτα.Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα.Ο Αλλαντίν ήταν κλέφτης..........Ο Μπάτμαν οδηγούσε με 320 km/h.H Χιονάτη έμενε σε ένα σπίτι με 7 άντρες.Ο Ποπάϋ κάπνιζε και είχε τατουάζ.Ο Superman έκρυβε την ταυτότητά του και το Πάκμαν έτρεχε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει..!

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΚΙΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΛΟ ΣΚΟΤΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.