Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Συγκρίσεις μεγεθών - Βάζω τα στρατιωτάκια στη σειρά

Αφού τραγουδήσουμε το τραγούδι "Να τα τα στρατιωτάκια", ένα παιδί γίνεται στρατηγός και καλείται να βάλει τα παιδιά σε σειρά με βάση ένα χαρακτηριστικό, το ύψος. 
Έπειτα, γίνεται το ίδιο με τις χάρτινες κούκλες - στρατιώτες που έφτιαξα, και τέλος, θα τους δώσω το παρακάτω φύλλο εργασίας, όπου πρέπει να κόψουν τα στρατιωτάκια και να τα βάλουν στη σειρά... Η δεύτερη σελίδα έχει το περίγραμμα για να αποτελέσει μια διαδικασία ελέγχου (βλ. Μ.Τζεκάκη) από τα ίδια τα παιδιά.

Bάζω τα στρατιωτάκια στη σειρά1

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας.