Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

To παρουσιολόγιό μας...

Φέτος τα αστεράκια μου γίναν αστροναύτες!!!! 
Φτιάξανε τον πλανήτη τους και απογειώθηκαν!!!!

5 σχόλια:

 1. Μη μου πεις πως έχεις 8 παιδιά,θα τρελλαθώωωωωωω!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μερικοί άνθρωποι είμαστε που και που τυχεροί!!!! Του χρόνου που θα μας το κλείσουν, θα έχω πάνω από 10... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αλήθεια;Κρίμα είναι, αλλά πιστεύω πως για σένα ιδίως, πρέπει να δώσεις όλα αυτά που έχεις σε περισσότερα παιδάκια,το αξίζεις και αυτά σε περιμένουν!!!!:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μαρίνα γεια σου! Η ιδέα σου με τους μικρούς αστροναύτες είναι καταπληκτική!!! Μήπως σε παρακαλώ θα μπορούσες να μοιραστείς μαζί μας το σχεδιάκι του αστροναύτη που χρησιμοποίησες?? Σε ευχαριστώ θερμά! Χριστίνα :))))))))))))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.