Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από περιοδικό

Οικολογικό, οικονομικό, πρωτότυπο και εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο από ένα και μόνο περιοδικό. Στο Facebook είδα την ιδέα, από μία συνάδελφο που ανέβασε το ακόλουθο βιντεάκι του youtubε
Η ιδέα μου άρεσε κι αποφάσισα κι εγώ να το φτιάξω στο νηπιαγωγείο. Φυσικά, η αγαπημένη μου χρυσόσκονη δεν μπορούσε να λείπει... Εγώ έφτιαξα το δέντρο και το έβαψα με σπρέυ, και τα παιδια ανέλαβαν τη διακόσμησή του. Οι φωτογραφίες παρακάτω: 



2 σχόλια:

  1. para poly wraio!!!!!!!!BRAVO!!!!Erwthsh...ti spray prepei na baleis kai pou mporw na to promh8eutw???
    Euxaristw ek twn proterwn!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χρυσό σπρέυ από βιβλιοπωλείο ή χρωματοπωλείο. Νομίζω η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα δύο ευρώ και μπορείς να βάψεις αρκετά πράγματα, πήλινα, ξηρούς καρπούς, μακαρόνια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.