Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Eργαστήρι Γονέων

Η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στους γονείς. 
Μαζί με τα παιδιά τους ζυμώσανε, φτιάξανε στολίδια από αλατοζύμη, ρόδια από πηλό και πήλινα κουλούρια για την πρόσκληση της γιορτής μας... 
Και του χρόνου με υγεία!!!
2 σχόλια:

  1. Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η εικόνα όπου οι γονείς συνεργάζονται με τον χώρο του νηπιαγωγείου και δεν μένουν απέξω όπως βλέπουμε να γίνετε δυστυχώς σε άλλα νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς. Το έργο σας είναι πολύ καλό, μπράβο. Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒLOG ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ... (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ)
    http://prosxolikesdimiourgiesmatinas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.