Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Μέρα αγάπης

Επειδή υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες απόψεις για τη σημερινή ημέρα, γνώμη μου είναι πως κάθε μέρα είναι ιδανική για όλα τα θέματα και κανένα θέμα, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι απαγορευμένο. Η δική μας ημέρα ξεκίνησε με ευχές από μαμάδες, οι οποίες μας έδωσαν μια ευκαιρία που δεν έπρεπε να αφήσουμε να πάει χαμένη.
 Έτσι λοιπόν σήμερα κάναμε το πιο γλυκό μάθημα. Ένα μάθημα αγάπης. Συζητήσαμε για την αγάπη και ζωγραφίσαμε αυτόν που αγαπάμε. 

Γράψανε κι εμένα!!!! :)
Σε κάθε παραθυράκι τα παιδιά γράφανε το όνομα του προσώπου που αγαπάνε. Ο φίλος τους έγραφε το όνομά του, κι αυτοί το αντιγράφανε. Μάλιστα ήταν πολύ εποικοδομητική η διαδικασία όπου το ένα παιδί έδινε κατευθυντήριες οδηγίες για τον τρόπο που γράφεται το κάθε γράμμα του ονόματός τους. Περάσαμε πολύ αγαπησιάρικα.
 
Κι επειδή εγώ αγαπώ πολύ τα αστεράκια μου,τους χάρισα από μια μπαλονοκαρδούλα, με την οποία παίξαμε. Την τρίψαμε στα ρούχα μας, και την κάναμε να κολλάει πάνω μας - σαν μαγνήτης

Την στερεώσαμε στα μαλλιά μας, στο στήθος μας, στο γόνατό μας, στην πλάτη μας και την πήραμε στο σπίτι μας για να θυμόμαστε πάντα να αγαπάμε ο ένας τον άλλον...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.