Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Aποκτήσαμε αδερφάκι!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους, μετά απο πολλή δουλειά, μπορώ να πω ότι είμαι σε θέση να σας παρουσιάσω τη νέα μας σελίδα. Και το όνομα αυτής www.nipiagogos.com
 Ελπίζω να σας αρέσει. Περιέχει ταξινομημένες τις δουλειές που αναρτήθηκαν στα 3 χρόνια ύπαρξης του ΠΕΡΙ...ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ, αλλά και αρκετό ΝΕΟ εποπτικό υλικό που μπορείτε να κατεβάσετε, να εκτυπώσετε και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.
Δεν κατάφερα ακόμη να την ολοκληρώσω πλήρως. Επιφυλάσσομαι για ακόμη πλουσιότερο υλικό.

Ελπίζω να είστε επιεικείς, καθώς όλος ο σχεδιασμός γίνεται από μένα και δεν έχω επαγγελματική βοήθεια.

Ρίξτε μια ματιά αν ενδιαφέρεστε και θερμή παράκληση
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ στην σχετική σελίδα. 

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ!!!

5 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας.