Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΕΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Και ναι! Τα κατάφερα να κάνω μια νέα δημοσίευση. Έχω πολλά τρεχάματα και ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!! Να ευχηθώ καλή τοποθέτηση σε όλους και καλή σχολική χρονιά. Εγώ απέχω, λόγω άδειας ανατροφής, αλλά σας έχω ένα μικρό δωράκι.
Μια ιδέα που μου ξεφύτρωσε από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Την προσάρμοσα στα μέτρα μας και σας την παρουσιάζω.

Η Καλή μας Αγελάδα μας βόσκει όλη την εβδομάδα
Μικρά χόρτα και μεγάλα για να κατεβάσει γάλα.
Οι μέρες είναι άδειοι κουβάδες. Κάθε μέρα, τα παιδιά αντιστοιχίζουν την λέξη του κουβά με την καρτέλα του γάλακτος και "γεμίζουν" γάλα τον αντίστοιχο κουβά.

Την αγελάδα και τα λοιπά, μπορείτε να τα εκτυπώσετε από εδώ σε πραγματικές διαστάσεις Α4. Δε χρειάζεστε μεγέθυνση. 


Εύχομαι να σας άρεσε :) 

Keep Sharing!!!

6 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας.