Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

To Περί...Νηπιαγωγών γίνεται 4 ετών!!! ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ

  To Περί...Νηπιαγωγών γίνεται 4 ετών!!!

Απίστευτο!!!! Σαν χθες θυμάμαι πόσο δύσκολο μου ήταν να βρω υλικό στο Διαδίκτυο και αποφάσισα να φτιάξω ένα χώρο που να μοιράζομαι τις ιδέες και το υλικό μου, με σκοπό να ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι. Θυμάστε;; Νομίζω ήταν μόνο οι Χαρταετοί και το Αστροπελέκι τότε, ενώ τώρα;;;;
Σαν χθες θυμάμαι το ταξίδι στη Σύρο με σκοπό να παραλάβω τον Έπαινο για τη Διάκριση στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοσελίδων  και εν συνεχεία και την επόμενη χρονιά στον 6ο, και τον αγώνα του Συλλόγου Γονέων της Όσσας για να με στείλουν εκεί... 
Τέσσερα χρόνια γεμάτα ιδέες και αναρτήσεις... Η Μαριορίτσα, το Πόσο μεγάλωσε η μύτη του Πινόκιο, Η Πρόσκληση - κλακέτα, η πρόσκληση γιλεκάκι, ο δίσκος, είναι μερικές από τις ιδέες που σας άρεσαν. 
Αλήθεια, θέλετε να θυμηθούμε μερικές στιγμές μαζί;;

Η πρώτη μου ανάρτηση Σεπτέμβριος 2010: Παρουσιολόγιο με φωτομοντάζ.
ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ 2010
Άλλες αναρτήσεις που ξεχώρισαν...
Τρισδιάστατος Χιονάνθρωπος

Γιορτή της μητέρας

Ονειροπαγίδα

Πλανήτες με αλατοζύμη και χρώμα

Νούλης ο Βδομαδούλης


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2008

Χριστουγεννιάτικη κάρτα - Δώρο

Δέντρο με καπάκια

Πρόσκληση με αλατοκούλουρο

Φάτνη 3D

Παγωμένοι θησαυροί: ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕΕΕΕΕ

Ταξίδι στη Μουσική: Πρόσκληση

Ο Τζακ και η Φασολιά. Η Φασολιά σκαρφαλώνει στο κάστρο του γίγαντα

Ο κλασικός Άγιος Δημήτριος

Ο Νυμφίος σε ξύλο 2011



Φωτοτυπία, νεσκαφέ και χρυσή τέμπερα...
Τα χελιδόνια μας

Γιλεκάκι πρόσκληση 2010
... και πόσα ακόμη...

 4 χρόνια
500 και πλέον αναρτήσεις
1.300.000 επισκέψεις
2 πανελλήνιες διακρίσεις... 

Σας ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε και χαίρομαι πάρα πολύ που πλέον το διαδίκτυο είναι γεμάτο με δουλειές νηπιαγωγών :). Θα προσπαθήσω κι εγώ όσο μπορώ, να διατηρήσω φωτεινό το μικρό μου αστεράκι στον ουρανό του διαδικτύου ,  όσο οι τωρινές  υποχρεώσεις μου το επιτρέπουν...
Να είστε όλοι καλά, να έχετε μια ευλογημένη χρονιά και Keep Sharing!!!

Μη φεύγετε ακόμη!!! Σε κάθε γενέθλια υπάρχουν και δώρα. Έτσι λοιπόν, θα κάνουμε μια κλήρωση ανάμεσα σε όλους όσους αφήσουν εδώ σήμερα 24/09/2014 σχόλιο με την αγαπημένη τους ανάρτηση από το Περί Νηπιαγωγών  (όποια θυμάστε). Τα δωράκια λόγω κρίσης μικρά, αλλά είπαμε, τα βιβλία είναι μάτια μαγικά. Δωράκι λοιπόν για εσάς δύο παραμύθια της Γιολάντας Τσορώνη - Γεωργιάδη που μου αρέσουν πολύ πολύ :).

 Καλή επιτυχίααααααααα !!!!!!!!!

52 σχόλια:

  1. Χρόνια Πολλά.......δημιουργικάααα...........χαμογελασταααααααααα!!!!Σε ευχαριστώ για όλα!!!!Δήμητρα..........από Λαρισα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγαπημένη μου ανάρτηση τα καβουράκια! Δεν φοβηθήκαμε να λερωθούμε. Σε χαρτί του μέτρου αποτυπώσαμε 15 καβούρια με την θάλασσα. Υπέροχη ιδέα! Σε ευχαριστούμε για την συντροφιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη συνεχεια :)) ευχαριστουμε για τη βοηθεια (Αντιγονη απο Κυπρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρινα μου σου ευχομαι το blog σου να μας προσφερει παντα τις τοσο ομορφες και δημιουργικες αναρτησεις του!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρίνα μου χρόνια πολλά για το υπέροχο πρωτοπόρο ιστολόγιό σου. Οι ξεχωριστές σου αναρτήσεις είναι πολλές και όλες μοναδικές, Προσωπικά θα ξεχωρίσω τη διασκευή για τον Ψεύτη Βοσκό και το υπέροχο έμμετρο κείμενο που σκαρφίστηκες (http://nipiablog.blogspot.gr/2013/03/blog-post_30.html). Να είσαι πάντα και να χαίρεσαι τον μπέμπη σου και όλους τους δικούς σου. Σε ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλάααα!!Η αγαπημένη μου ανάρτηση είναι το ημερολόγιο αγελάδα και ο πινόκιο!!Δανάη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG!!!
    Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!! ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ!!! ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΟΥ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σου Μαρίνα μου!!!!Το μπλογκάκι σου να τα εκατοστήσει και σε ευχαριστούμε που μας ταξιδεύεις σε υπέροχους παιδικούς κόσμους!Για άλλη μια φορά θα πω, πως ήσουν αφορμή να φτιάξω και την δική μου πολιτεία των μικρών και σε ευχαριστώ από καρδιάς! Όλες οι αναρτήσεις σου είναι καταπληκτικές με μεράκι,απλότητα και ευστοχία.Αυτή που ξεχώρισα λίγο πιο πολύ....οι κρυμένοι θησαυροί στον πάγο!!!! Να σαι πάντα καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά και δημιοργικά!!!

    Από τις πιο όμορφες αναρτήσεις (είναι και αγαπημένο θέμα) για την εναλλαγή ημέρας και νύχτας.

    http://nipiablog.blogspot.gr/p/blog-page_7115.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρονια πολλα, για να μοιραζομαστε ολα αυτα τα ομορφα που δημοσιεύεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καθε αναρτηση στο ιστολογιο σου λατρεμενη αλλα σαν την προσκληση για τ ταξιδι σας στη μουσικη δεν υπαρχει..με ειχε ενθουσιασει οταν την πρωτοειδα.φοβερη ιδεα!!!να το χαιρεσαι το προνηπιακι σου και να το δεις να μεγαλωνει και να το καμαρωνεις οπως και εμεις!!!!χρονια πολλαααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια Πολλά, ευχάριστα, δημιουργικά!!!!!!ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!!!!Σε γνώρισα από την Μαριορίτσα. Κάθε χρόνο μας κρατά συντροφιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα κ χρονια πολλα.... αν κ δουλευω ως νηπιαγωγος εδω κ λιγες βδομαδες θελω να ευχαριστησω για τις τοσο ομορφες και δημιουργικες ιδεες που προσφερετε σε παλιους και νεους συναδελφους. θα ηθελα μονο να ρωτησω καθως τωρα το ειδα την διαδικασια δημιουργιας της εικονας με τον νεσκαφε κ την χρυση μπογια. ευχαριστω πολυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια Πολλά !Πάντα τόσο δημιουργικά!Οι αναρτήσεις όλες ξεχωριστές!Ψηφίζω το παρουσιολόγιο με φωτομοντάζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια Πολλά!Πάντα τόσο δημιουργικά!Οι αναρτήσεις όλες ξεχωριστές!Ψηφίζω το παρουσιολόγιο με φωτομονταζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά Μαρίνα μου !!! Πολύτιμη η προσφορά σου !! Οι αναρτήσεις σου πάντα ξεχωριστές και πρωτότυπες !! εγώ είχα λατρέψει την Μαριορίτσα !! Δεν την ήξερα και μόλις την ειδα την λατρεψα !! παντα επιτυχίες και διακρίσεις να χεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλάααα!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις τόσο εμπνευσμένες ιδέες που μοιράζεσαι μαζί μας!!! Πάντα επιτυχίες εύχομαι!!!
    Και φυσικά έχω ξεχωρίσει και εφαρμόσει... το "Κρυμμένοι θησαυροί"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προνηπιάκι πλέον το μπλοκάκι σου..... και μας έμαθε τόσα μα τόσα πράγματα !!!
    καλή συνέχεια στα μαγικά του ταξίδια και να ναι γεμάτα από χρώματα-φαντασία-δημιουργίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια πολλα! Χρόνια καλά και δημιουργικά! Απο όλες τις αναρτήσεις έχω ξεχωρίσει και χρησιμοποιώ συχνα την Μαριορίτσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπημένη μου Μαρίνα . Χρόνια πολλά και δημιουργικά σου εύχομαι. Σε παρακολουθούσα και έπαιρνα πολλά .( και ακόμα παίρνω). Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω κι από κοντά και να μοιραστώ μαζί σου τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου Αγαπημένη μου ανάρτηση.... πολλές . θα ξεχωρίσω όμως την ανάρτηση με το βιντεάκι << Η ΑΡΓΥΡΏ ΓΕΛΆΕΙ >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Xρόνια Πολλά και από μένα! Αν και είμαι σχετικά νέα στην blogoχώρα σου εύχομαι να είσαι πάντα δημιουργική , με κέφι και ενδιαφέρουσες δράσεις. Μου άρεσε πολύ το χελιδονάκι σας! Καλή σου συνέχεια και πάντα επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χρόνια πολλά για το blog σου το περιποιημένο και πάντα ενημερωμένο!!!πάντα όμορφες αναρτήσεις ευχομαι!!!αγαπημένες αναρτήσεις πολλές...κρυμμένοι θησαυροί...πινόκιο...klimt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά, πολύχρωμα και δημιουργικά Μαρινάκι!!!!!!!!! Από την αρχή η παρουσία του μπλογκ σου ήταν κάτι φρέσκο και πρωτότυπο για όλες μας, να είσαι πάντα καλά και να το γεμίζεις με εμπνευσμένες αναρτήσεις!!! Δικό μου αγαπημένο ...η Μαριορίτσα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χρόνια πολλά και δημιουργικά!!! φοβερή δουλειά και προσφορά τόσα χρόνια!!!! σου εύχομαι να συνεχίσεις πάντα με την ίδια όρεξη και αγάπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χρόνια πολλά λοιπόν κι από μένα!!Εγώ δεν θα πώ για την αγαπημένη ανάρτηση αλλά για την πρώτη φορά που σε γνώρισα.Σ'εκείνο το σεμινάριο της Στέλλα Ντίνου στη Θεσσαλονίκη.....!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φωτεινή Καρασερίδου24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:53 μ.μ.

    Χρόνια πολλά!!!!Χρόνια δημιουργικά!!!!!Χρόνια καλά και ευτυχισμένα!!!Ήσουν το πρώτο blog που άρχισα να παρακολουθώ όταν συνειδητοποίησα ότι πράγματι υπάρχουν συνάδελφοι που τους αρέσει να μιλούν για τη δουλειά τους, να μοιράζονται, να δανείζονται και να αναδημιουργούν!!!!Μου αρέσουν όλες οι αναρτήσεις αλλά κυρίως αυτές που είχαν να κάνουν με εικόνες αγίων!!!Μετά από τόσο καιρό λέω να επιχειρήσουμε τον Άγιο Δημήτριο!!Σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια πολλά και δημιουργικά! Ευχαριστούμε για τις ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες αναρτήσεις! Ξεχωρίζει (για μένα), η εναλλαγή " ημέρας- νύχτας". Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ 4 ΚΑΙ 14 ΚΑΙ 24 ΚΑΙ..... ΠΟΛΛΑΠΟΛΛΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΑΚΟΜΑ! ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΑΝΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΤΙ ΣΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕ ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.. ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.. ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΤΗ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΘΕΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Νυμφίος σε ξύλο 2011 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!! ΜΠΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρόνια πολλά Μαρίνα να είσαι γερή δημιουργική και πάντα με ωραιες ιδέες και υπέροχες αναρτήσεις δικό μου αγαπημένο η μαριορίτσα φυσικά και πολλά άλλα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο τρισδιαστατος χιονανθρωπος!!! ευχαριστουμε για τις υπεροχες ιδεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρόνια πολλά Μαρινάκι μου!!!Ποια να πρωτοδιαλέξω???Όλες είναι υπέροχες, αλλά η αγαπημένη μου είναι ο Νούλης ο Βδομαδούλης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρόνια Πολλά μα κυρίως εξίσου ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ με τα τόσα χρόνια παρουσίας σου στον μπλογκογειτονιά, αγαπητή συναδέλφισσα Μαρίνα!!!! Πως να ξεχωρίσουμε κάποια ανάρτησή σου... η καθεμιά μοναδική, εμπνευσμένη, παρουσιασμένη με πολύ αγάπη και ζήλο για τον ρόλο που επιτελείς καθημερινά... Έναν πόντο παραπάνω, δεν το κρύβω, δίνω στην υπέροχη πρόσκλησή σας για το Μουσικό σας Ταξίδι!!! Συνέχισε με το ίδιο μεράκι να μας ταξιδεύεις στον μικρόκοσμο της τάξης σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαρινάκι να τα εκατοστήσει το μπλοκάκι σου!!!!!Χαίρομαι τόσο που σε γνώρισα κι από κοντά!!!!!!Αγαπήμενη η πρόσκληση ταξίδι στη μουσική,την οποία την έχω κάνει!!!!Φιλιά και να συνεχίσεις να μας εμπνέεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μαρινάκι και μαζί με το καινούριο μέλος της οικογενείας να χαίρεσαι και το μπλοκ σου!!! Είμαι fun του πίνακα γενεθλίων, άλλωστε σου το δήλωσα σε προηγούμενο μήνυμά μου, με τις κλακέτες κιννηματογράφου. Είμαι θαυμάστρια του ταλέντου σου! Νικούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚ ΜΕ ΝΕΣ ΚΑΦΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χρόνια Πολλά, καλά και δημιουργικά!! Να συνεχίσεις να έχεις τόσο ωραίες ιδέες και να μας εμπνέεις, φυσικά!!! Αγαπημένη μου ανάρτηση....Η ΜΑΡΙΟΡΙΤΣΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χρονια πολλα σε ευχαριστουμε για τις υπεροχες ιδεες σου....λατρευω το φωτομονταζ κ γω πολυ συχνα επιδιωκω αναλογα κολλαζ με τις φατσουλες των παιδιων...καλη και δημιουργικη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χρόνια πολλάαααα!! Σε ευχαριστούμε πολύ για όλαααα :) Εμένα μ άρεσε πολύ ο Πινόκιο το πλυντήριο με την μπουγάδα και πολλά πολλά άλλα που έχω χρησιμοποιήσει :) Πολλά φιλιά από τα χανιά Κρήτης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΑΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !!!!!!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αγαπώ τη Μαριορίτσαααα!!Μπράαβο σας για όλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπέρα!
    Χρόνια πολλά και δημιουργικά! Την καμηλοπάρδαλη για τις ομάδες υπηρεσίας την χρησιμοποίησα και τα παιδιά τη λάτρεψαν...
    Καλή συνέχεια!!! Πόπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρονια Πολλά και δημιουργικά.Όλες είναι πολύ ομορφες δημιουργίες. Να συνεχίσεις να μας εμπεεις και να μας ταξιδεύεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χρόνια πολλά στο μπλογκακι σου!!! Εύχομαι πολλές πολλές διακρίσεις ακόμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ευαγγελία Πιτσικάλη25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:08 μ.μ.

    Χρονια πολλά και κυριως δημιουργικα!!!!!!!οτι καλυτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ευαγγελία Πιτσικάλη25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:10 μ.μ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χρόνια πολλά, Μαρίνα μου! Η χαρά του να μοιράζεσαι δημιουργίες, συναισθήματα, απόψεις, ιδέες εύχομαι να σε συνοδεύει πάντα. Ήταν για μένα ευχάριστη έκπληξη η επιλογή δικών μου βιβλίων ως δώρο γενεθλίων της σελίδας σου. Σε ευχαριστώ από καρδιάς. Με τιμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.