Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Hμέρα αποταμίευσης: ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Κέθε χρόνο την ημέρα της αποταμίευσης τα νηπιαγωγεία γεμίζουν με γουρουνάκια κουμπαράδες και με σακούλια με φασόλια. Ευκαιρία είναι να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό. Διάφορες τράπεζες έχουν σχεδιάσει προγράμματα για παιδιά που αφορούν στην αποταμίευση. Μερικές από αυτές τις προτάσεις είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι γα την αποταμίευση είναι αυτό που ακολουθείΕπίσης πολλές δραστηριότητες μπορούν να γίνουν με το "Αν κάθε μέρα"


...αν κάθε μέρα μαζεύω ένα ποτήρι νερό, σε μερικά χρόνια θα έχω μια θάλασσα δικά μου...


Μπορούμε να εικονογραφήσουμε την ιστορία, και να τη συνεχίσουμε με δικές μας υποθέσεις...
Επίσης μπορούμε να βρούμε υλικό online  και παιχνίδια πατώντας στην παρακάτω εικόνα.
http://www.eurobank.gr/online/HOME/AnKatheMera/
Τέλος, μερικές ιδέες που ψάρεψα από το ίντερνετ είναι οι ακόλουθες:


Αυτά αγαπητοί μου φίλοι και...
Keep Sharing!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.