Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Το ρολόι των Χριστουγέννων

Ο Δεκέμβριος μας χτυπάει δειλά δειλά την πόρτα κι εμείς καλούμαστε να τον υποδεχτούμε με όλες τις επισημότητες. Εγώ φέτος απέχω από την τάξη, αλλά δε θα μπορούσα να λείπω από δημοσιεύσεις.
Την ιδέα τη βρήκα στο Pinterest και απλά το ξανασχεδίασα και το προσάρμοσα στα ελληνικά.
Πρόκειται για ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης. Θα εκτυπώσετε τον χιονάνθρωπο και θα κόψετε τη μύτη του, την οποία θα στερεώσετε με διπλόκαρφο. Έτσι καθημερινά θα μπορείτε να μετράτε με τους μικρούς σας μαθητές τις ημέρες μέχρι τα αγαπημένα Χριστούγεννα.

Καλές ετοιμασίες και
Keep Sharing!!!

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας.