Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα φύλλα εργασίας

Κι εκεί που πιστεύετε ότι έχετε τελειώσει, διαπιστώνετε ότι δεν έχετε τίποτα για το φάκελο εργασιών, μιας που όλα τα δίνουμε στο σπίτι. Έχω ετοιμάσει μερικά φύλλα εργασίας ακριβώς γι αυτό το σκοπό. Ελπίζω να σας αρέσουν και να σας φανούν χρήσιμα.
Tα παιδιά αφού επιλέξουν το δώρο τους, ανατρέχουν στον πίνακα ονομάτων και βρίσκουν το όνομα του φίλου τους. Στη συνέχεια γράφουν το όνομα του φίλου και το δώρο που θα του έπαιρναν.

Απλό φύλλο μέτρησης, όπου τα παιδιά ψάχνουν και μετρούν. Δεν χρειάζεται καθόλου βοήθεια από τη νηπιαγωγό.Αν θέλετε τα φύλλα σε μορφή pdf μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ.Αυτά από εμένα και 
Keep Sharing!!!

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας.