Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 11ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ζητείται Βοηθός Άγιου Βασίλη


To Νέο μας παιχνίδι για το Δεκέμβριο είναι γεγονός!!!
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ!!!!

Τα προσόντα του; πρέπει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις δράσεις του Δεκέμβρη.
Είναι ένα εναλλακτικό ημερολόγιο μέχρι τα Χριστούγεννα. Για κάθε ημέρα έχουμε και μια δράση. Κάθε φορά  που θα ολοκληρώνεται η "δοκιμασία", θα κολλούν εκεί το αντίστοιχο περιτύλιγμα, κάπως έτσι

Στο τέλος του μήνα θα δοθούν τα πιστοποιητικά Βοηθών


Οδηγίες: Εκτυπώνουμε τον πίνακα με τις δοκιμασίες σε λευκό χαρτί, και τα κουτάκια σε χρωματιστό. Κάθε μέρα τα παιδιά παίρνουν ένα καρτελάκι και το κολλούν στο δώρο. Εναλλακτικά, μπορούν στα καρτελάκια να ζωγραφίζουν κάτι σχετικό.
Στο τέλος του  μήνα, μόλις συμπληρωθεί το περιτύλιγμα τα παιδιά θα παραλάβουν το πιστοποιητικό τους.

Το αρχείο σε μορφή pdf μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Καλές ετοιμασίες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.