Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Τι είναι πόλεμος;

Η γιορτή μας φέτος έχει ένα αντιπολεμικό μήνυμα, κι έχουμε ετοιμάσει με τα παιδιά ένα βίντεο το οποίο θα προβληθεί στο θεατρικό μας. 
Τα παιδιά παρατήρησαν πίνακες ζωγραφικής για την εποχή της Τουρκοκρατίας και τη σκλαβωμένη Ελλάδα και έδωσαν έναν τίτλο σε αυτούς. Όλοι αυτοί οι τίτλοι δημιούργησαν μια ιστορία, όπου τα παιδιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο παρουσιάζουν τι είναι πόλεμος...
Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.