Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Οι Πασχαλινές κατασκευές μας στο Νηπιαγωγείο

Μερικές από τις πασχαλινές μας κατασκευές μπορείτε να δείτε παρακάτω
- Οι λαμπάδες μας έγιναν εύκολα και γρήγορα με την τεχνική του Ντεκουπάζ και το αποτέλεσμα μας αντέμειψε!!! Περάσαμε την εικόνα με αραιωμένη ατλακόλ στη λαμπάδα δύο στρώσεις μία πριν και μια μετά.
- Φτιάξαμε πουλάκια με αλατοζύμη
Η αναλογία γνωστή: 1 αλάτι, 1 νερό, 2 αλεύρι
Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τα βήματα. Φτιάχνουμε ένα φιδάκι, το δένουμε κόμπο κ στη συνέχεια δίνουμε τη μορφή στο κεφάλι και την ουρά. 
Αφού τα αφήσαμε να στεγνώσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, κατασκευάσαμε τη φωλιά τους από παλιά CD και φυσικά υλικά.
Tα καλαθάκια μας, κοτούλες στη σκάλα

Το κέρασμα των παιδιών, λαγουδάκια με τσουρεκούλουρα
Και τέλος οι ευχές μας για καλό Πάσχα με τα πουλάκια μας. Τα πουλάκια στηρίζονται σε κλαδάκια και κρέμονται με σύρμα πίπας.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας.