Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ειδικός Έπαινος στο Περί Νηπιαγωγών

Και μετά τον 5ο και τον 6ο Διαγωνισμό, διακριθήκαμε και στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων με Ειδικό Έπαινο!!!
Το Περί Νηπιαγωγών διανύει πλέον το 7ο έτος λειτουργίας του και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να το κρατήσω ζωντανό, παρά τις πολλές πλέον υποχρεώσεις μου. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μαθητούδια μου από το Νηπιαγωγείο Όσσας, που κάνουν πράξη με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα εγώ φαντάζομαι κατά τον σχεδιασμό των δράσεων... 


1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιό σας.