Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ

Το ιστολόγιο έχει κλείσει ένα χρόνο παρουσίας στο διαδίκτυο. Αισίως έχουμε φτιάξει ένα ηλεκτρονικό αρχείο για όλη τη χρονιά, το οποίο θα εμπλουτίζεται και με νέες δραστηριότητες. Εάν θέλετε να δείτε κάτι σχετικό με Σεπτέμβριο, όπως π.χ. για την ημέρα του Σταυρού, μπορείτε να επιλέξετε δεξιά το μήνα Σεπτέμβριο του 2010 για να δείτε όλες τις αναρτήσεις. Το ίδιο και για κάθε μήνα. Επίσης επάνω στην αναζήτηση βάζοντας λέξεις κλειδιά, μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνετε. Ευχαριστώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας.