Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Tα γάντια του Άρη του ξεχασιάρη...συνέχεια (The mitten)Φύλλα εργασίας
1. Αφού διαβάσουμε και δραματοποιήσουμε το παραμύθι, δίνουμε στα παιδιά την παρακάτω εικόνα, όπου πρέπει να ζωγραφίσουν μόνο τα ζώα που μπήκαν μέσα στο γάντι...
2. Πίνακας Αναφοράς


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

3. Τα παιδιά κόβουν το γάντι, το ζωγραφίζουν και το κολλούν μόνο από την κάτω πλευρά σε μια κόλλα χαρτιού. Στη συνέχεια ζωγραφίζουν μέσα από το γάντι, στην Α4 το ζώο που οι ίδιοι νομίζουν ότι κοιμάται μέσα και γράφουν από τον πίνακα αναφοράς ποιο είναι...
 4. Γράφω στο γάντι πόσα ζώα υπάρχουν

Πόσα ζώα κοιμούνται μέσα στο γάντι

3 σχόλια:

  1. Παρακαλω πολυ θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε το παραμυθι"τα γανια του αρη του ξεχασιαρη"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πραγματικά υπέροχη η δουλειά σας! Συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια στο έργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βιβλιαράκι πρόγνωσης-αντισεισμικής προστασίας http://aftarkia.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.