Χίλια καλωσορίσατε φίλοι μου αγαπημένοι. Λέγομαι Μαρίνα Ζαχαρία, είμαι νηπιαγωγός και με χαρά σας υποδέχομαι στο διαδικτυακό μου φτωχικό.
Το Ιστολόγιό μου απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά και προτείνει ιδέες και εκπαιδευτικές δράσεις. Oι δημοσιεύσεις μας αποτελούν πρωτογενές υλικό, το οποίο έχουμε εφαρμόσει στις τάξεις του νηπιαγωγείου.
Το Περί...Νηπιαγωγών αισίως διανύει τον 7ο του χρόνο στο διαδίκτυο. Όταν ξεκινήσαμε το 2010, τα ιστολόγια για νηπιαγωγούς ήταν μετρημένα στα δάχτυλα. Τώρα απλά ελπίζουμε να αποτελούμε κι εμείς ένα φωτεινό αστέρι στο διαδικτυακό μικρόκοσμο.

Αν έχετε υλικό προς δημοσίευση στείλτε μου e-mail nipiagogoi@gmail.com

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Κόβουμε σε τετράγωνα τους πίνακες και τους πλαστικοποιούμε. Τα παιδιά απλώνουν τις καρτέλες στο τραπέζι και βρίσκουν τα όμοια. Σε δεύτερο χρόνο, τα παιδιά τοποθετούν ανάποδα τις κάρτες και προσπαθούν να βρουν τα ζευγάρια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη φίλη και συνάδελφο Γεωργία Αξέτη για την τόσο όμορφη ιδέα της.

3 σχόλια:

  1. είναι υπέροχη ιδέα!μήπως μπορείς να μου πεις απο πιο site βρήκες ισομεγέθεις εικόνες για εκτύπωση?θέλω να το κάνω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτιάξε ένα πίνακα στο Word με σταθερό πλάτος κελιών, και επικόλλησε σε κάθε κελί ένα πίνακα. Έτσι θα προσαρμοστούν στο μέγεθος του κελιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας.